tiistaina, huhtikuuta 12, 2011

Ihana auringopaiste ulkona! Pääsisinpä sinne reippailemaan, vaan enpä pääse. Tänäänkin vietän suurimman osan päivääni makuuasennossa tai puoli-istuvassa ehkä, jalkaani kuitenkin yläilmoissa pitäen. Huomasin eilen, kun keppien kanssa hyppelin keittiöön ja istuskelin ruokapöydän ääressä jonkin tovin, niin nilkkaapa alkoikin särkeä oikein kunnolla. Se kesti aikansa ja loppui. Kai se hyppelyn aiheuttama tärinä aiheuttaa kivun.

Joka päivä on parempi nilkan suhteen. Tänään en vielä ole kurkistanut leikkaushaavaa. Toivottavasti sekin on paremman näköinen...tsekkaan myöhemmin.

Sain eilen keittiöfirmalta tarjouksen Ranskan-kodin keittiöstä. Valinta on vaikea, yritän pähkäillä. Tummanruskeat alakaapit ja valkoiset yläkaapit, vaaleaa puuta, vähän tummempaa, lähinnä ehkä teakin väristä puuta? Tummanruskea-valkoinen tuntuu nyt jo vähän vanhanaikaiselta. Eikö se ollut jo muotia ja mennyt? Tällä hetkellä keikuttelen mielessäni sitä tummempaa puuta, mutta tykkään siitä vaaleastakin...keittiö ei ole suurensuuri, joten vaalea voisi olla parempi tai sitten ei. Mietintä jatkuu.

Puutarhasuunnittelijaltamme Claudialta ei ole tullut mitään viestiä. Kunhan saan hänen käyntikorttinsa nenäni eteen niin laitan muistutuksen, että täällä yksi pariskunta odottaa vähän ideoita puutarhaansa. Luulen, että Claudia ei pidä kiirettä, kun vielä ei voi mitään tehdäkään. Minähän haluaisin nähdä vähän mallia ja keskustella vaihtoehdoista.

Odottavan aika on ehkä vähän pitkä...tämä on vasta toinen arkipäivä tässä tilassa ja nyt jo haluaisin pois tästä. Kai sitä tottuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti