perjantaina, huhtikuuta 08, 2011

haaveilija haaveilulomalla...

Tänään on tämän haaveilijan nilkan revennyt jänne korjattu. Aika lailla sattuu nyt. Komea saapas jalassa astelen seuraavat kuusi viikkoa. Se satuttaa, se saapas, ainakin nyt, kun leikkauskohta on aivan tuore. Sairauslomaa tupsahti kaksi kuukautta, ihan kesäkuun alkupuolelle asti. Aika hurjaa, en ole koskaan oikeastaan ollutkaan sairaana tai ainakaan lomalla sen takia.

Täällä sitä peiton alla, jalka tyynyillä hyvin kohotettuna ja kylmäpakkaukseen kiedottuna, on ihan hyvä sulkea silmänsä ja katsella tulevaisuuteen, kesään ja puutarhaan. Ensin kuitenkin aion lukea pari kirjaa, ranskaksi, yritän hyödyntää tämän ihmeellisen olotilan, levon ja loman, kunhan joku nyt löytää sen kirjan ja tuo tänne. Nyt en suostu kävelemään kuin ne pakolliset retket hotelli helpotukseen ja niitäkin retkiä välttelen niin paljon kuin mahdollista. Kuvittelen kuitenkin, että ensi viikolla jo helpottaa ja ompeleiden poistamisen jälkeen (kahden viikon kuluttua) uskon ja toivon jonkin verran kivuttomampaa askeltamista, tosin saapastellen ja keppien kera.

Olen valinnut lukemisekseni skandaalinkäryä herättäneen Justine Levyn kirjan "Rien de grave", joka kertoo Carla Brunin, Sarkozyn nykyisen vaimon ja Raphäel Enthovenin romanssista. Siitä, joka syntyi Justinen ja Raphäelin avioliiton aikana ja johti avioeroon. Justinen kirjan aiheuttaman sensaation jälkeen Carla sävelsi ja sanoitti laulun Raphäel.



Katsotaan, onnistuinko linkittämään Carla Brunin esityksen...näyttää siltä, etten onnistunut. Tässä osoite sitten: http://youtu.be/dACf2-N32Kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti