perjantaina, toukokuuta 20, 2011

Saappaaton elämä alkoi eilen. Tänään sitten onkin vähän kivuliasta kulkea, kun innostuin tietenkin eilen tepastelemaan ehkä hivenen liikaa. Kivaa kuitenkin oli, kävin koirani kanssa ulkona, vaikka satoikin. Mikä vapauttava tunne!

Tosin uusi leikkaus sovittiin syyskuun lopulle, toisen jalan isovarpaan nivelrikko, haha, hallux rigidukseni, putsataan silloin ja taas seuraa 6 viikkoa kävelyä jonkinlaisen erikoiskengän kanssa. No, mutta silloin saa varata heti sille jalalle. Sitä ennen aion kuntoilla, mikäli jalkani vain sallivat, runsaaaasti!

Mikä ilahduttavaa, lääkärini oli hämmästynyt nilkkani liikkuvuudesta ja kysyi pariin otteeseen, mitä olen tehnyt, että se on niin hyvä jo nyt. Jee, osaan ajatella ja toimia oikein (ainakin tässä asiassa osasin).:)

No, nyt saavat sairaskertomukset jäädä tähän vähäksi aikaa.

Ranskalainen puutarhani on, kuten olen useamman kerran kertonut, suunnitteilla, mutta ainuttakaan ehdotusta en ole suunnittelija-avultani vielä saanut. Taidan tänään lähettää pienen viestin ja kysyä, saisinko jotain vinkkiä ennen heinäkuista tapaamistamme, että voisin itsekin osallistua asiaan jo nyt. Tapaaminen on kuitenkin sovittuna ja sekin tuntuu hyvältä.

Ranskalainen keittiöni on jo suunniteltu ja tilattu. Lupasivat tehdä sen valmiiksi heinäkuun alkupuolella eli sen pitäisi olla toimintakunnossa meidän perille päästyämme. Jännittävää, erityisesti se kivitason väri.

Itse talosta ei rakentaja ole vieläkään ilmoittanut mitään valmistumispäiväarviota (sanahirviö). Sen verran tiedän, että ulkomaalaus on menossa. Oletan siis, että koska sisätilat olivat jo aika pitkällä maaliskuussa, niin talon on oltava valmis heinäkuussa. Ongelmaksi voi muodostua vastaanotto, kun me emme ehdi sinne välttämättä ajoissa. Katsotaan, uskaltaakohan kukaan tuntemistamme ranskalaisista ottaa sen virallisesti valtuutettuna vastaan.

Sähkö- ja vesisopimukset, internet-kuviot pitäisi saada toimimaan heti, jo ennen kuin me sinne ehdimme. Pientä haastetta siis, mutta ennen kaikkea kihelmöivää odotusta!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti